We leven in 2014 en duivenbond Stabroek viert zijn 100ste verjaardag. De statistieken tonen dat de bond reeds enkele jaren ouder moet zijn, maar 2014 leek het bestuur een mooi jaar om te vieren. Daarom worden doorheen het jaar verschillende initiatieven genomen door het bestuur om de liefhebbers mee te laten vieren. Op deze pagina wordt een overzicht gegeven van deze acties en worden regelmatig nieuwe foto's geplaatst.


Op 1 februari werd gestart met een "Decoratie-bingo". Deze werd gevolgd door de "Allerlei-bingo" op 7 maart om te eindigen op 18 april met de "Paas-bingo". Er werden mooie prijzen uitgedeeld aan de winnaars. Door het grote succes krijgen deze voorjaarsbingo's een vervolg. Noteer alvast volgende dagen in uw agenda : 10 oktober (allerlei bingo) en 5 december (vleesbingo).


Duivenliefhebbers lusten ook graag een hapje en een natje. Via deze link enkele sfeerbeelden van de kaas- en wijnavond.


Op bepaalde vluchten worden de snelste duiven in de kijker gezet. Klik hier en ontdek op welke vluchten jou kleppers top moeten zitten. Volg deze link om de winnaars te bekijken.


De Paashaas was zeer gul en beloonde elk deelnemer met een Paas-geschenkje. De gevulde paaseieren werden gewonnen door Meeusen Jef, Kermans/V.Bedaf, Fissers Walter, Matthijsen Marcel, Bouton Geert, Vermeulen Roger en 2x Janssens Piet. Met dank aan BAKKERIJ VAN LANDEGHEM uit EKEREN-MARIABURG. Klik hier en zoek het grote konijn.


Op 9 juni werd een tijdrit voor dames gespeeld. Klik hier voor de foto van de deelnemende dames.Er kan er natuurlijk maar eentje de snelste duif hebben en dit was mevr. Vermeulen. Proficiat vanwege het bestuur.
Klik hier voor de volledige uitslag.


Op 10 juni werd ter gelegenheid van kermis Stabroek een prijskamp voor jonge duiven georganiseerd vanuit Merchtem.
Klik hier om de uitslag te bekijken.


In het kader van het 100 jarig bestaan wordt een criterium ingericht voor jonge duiven en dit op de nationale vluchten. Meer info via deze link. Om de eindstand te bekijken klik hier.


Klik hier voor enkele sfeerbeelden van de BBQ.- Najaarscriterium op Quievrain. Klik hier om te zien wat er te winnen is.
- uitslag 03/09 : Klik hier
- uitslag 10/09 : Klik hier
- uitslag 17/09 : Klik hier

- Op 30/08 werd de jubileumvlucht voor jonge duiven gevlogen vanuit Quievrain. Klik hier voor de uitslag en hier voor de prijsverdeling.


En toen was het feest! Klik hier voor enkele sfeerbeelden van de viering van het 100jarig bestaan.